iconfinder_Contat_Us_2-24_Hours_Call_4211834
 
 
+38971349257
+38978349256
 
 
 
 
 
 
 
iconfinder_Contat_Us_2-24_Hours_Call_4211834
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кетеринг

 
 
 
 
 
 
 
Тимот/претпријатието на Рајски Дом во склоп на организацијата на погреби, кој/кое се стреми кон задоволување на желбите на нашите клиенти во најтешките моменти, нуди можност за богат и разновиден кетеринг. Воглавно се стремиме кон класичен пристап, односно кетерингот е организиран на самиот датум кој е одреден за погреб. Вклучуваме погача и пченица која е потребна за изнесување и извршување на црковните обреди, пченица која е наменета за раздавање на присутните, овошје, сендвичи (посни/мрсни), организирање на ручек, а не се изоставени и различните видови на пијалоци. Но, како и за се останато што го вклучуваме како дел од погребалните услуги, така и оваа е формирана во склоп со вашите барања и можности како клиенти на истите.