Pogrebalna agencija Rajski Dom | Погребална агенција Рајски дом
 
 
 
 
iconfinder_Contat_Us_2-24_Hours_Call_4211834
 
 
+38971349257
+38978349256
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Споменици

 
 
 
 
Компјутерско Резбање и Пишување на Надгробни Споменици
 
Погребалното претпријатие/служба РАЈСКИ ДОМ покрај своите погребални услуги, гради споменици и надгробни обележја од сите видови и различни материјали.
Изработување на порцелански слики, гранитни и директни ликови.

Вршиме продажба и местење на додатни елементи за уредување со цел да се уреди гробното место (вазни, свеќници и кандила) резбање и пишување/ печатење на букви, како и изработка и поставување на порцеланска слика.