Ние сме ви на располагање 24 часа, се што треба е да се јавите на дежурниот телефон и останатото препуштете ни го нам.

  Смртта секогаш била и ќе остане составен дел од нашите животи. Ние сме тука за достоинствено и со голема почит кон сите клиенти им помогнеме при организација на целосни погреби. Со основањето на нашата фирма имавме цел последното испраќање на најмилите да го подигнеме на многу повисоко ниво со организација и квалитетна услуга. Онa по што се разликуваме од останатите е дека не се водиме со клиентите рутински, туку го водиме секој случај посебно со големо сочувство. Секогаш се трудиме и ќе продолжиме да се трудиме да не правиме нешто што е лошо и евтино, напротив правиме нешто што е квалитетно со прифатливи цени, а со тоа секојдневно добиваме се повеќе доверба од корисниците на нашите услуги во земјава, па и пошироко.

  Нашиот професионален тим кој е дел од претпријатието Рајски Дом посветено ги извршува своите обврски, посебно кон семејството, за да може целосно да ви ја овозможиме неопходната помош во одбирањето на квалитетни и пристапни погребални услуги.

  ИМАШ ПРАШАЊЕ? КОНТАКТИРАЈ НЕ!

  Адреса

  2nd Macedonian Brigade 8/1 Skopje MK Skopje MK, 1000

  Телефонски број

  +38971349257

  +38978349256

  Се праќа...
  Неуспешно праќање. Ве молиме обидете се повторно.
  Вашата порака е испратена! Ви благодариме!