Возен парк

Вршиме превоз на починати лица, со лиценцирани возила од сите установи, градови во Македонија и надвор од државата.

ИМАШ ПРАШАЊЕ? КОНТАКТИРАЈ НЕ!

Адреса

2nd Macedonian Brigade 8/1 Skopje MK Skopje MK, 1000

Телефонски број

+38971349257

+38978349256

Се праќа...
Неуспешно праќање. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена! Ви благодариме!