Споменици

Компјутерско резбање и пишување на надгробни споменици

Погребалното претпријатие/служба РАЈСКИ ДОМ покрај своите погребални услуги, гради споменици и надгробни обележја од сите видови и различни материјали.
Изработување на порцелански слики, гранитни и директни ликови.

Вршиме продажба и местење на додатни елементи за уредување со цел да се уреди гробното место (вазни, свеќници и кандила) резбање и пишување/ печатење на букви, како и изработка и поставување на порцеланска слика.

ИМАШ ПРАШАЊЕ? КОНТАКТИРАЈ НЕ!

Адреса

2nd Macedonian Brigade 8/1 Skopje MK Skopje MK, 1000

Телефонски број

+38971349257

+38978349256

Се праќа...
Неуспешно праќање. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена! Ви благодариме!