Венци

Во склоп на погребалната служба/ погребалното претпријатие РАЈСКИ ДОМ е и цвеќарата, комплетно опремена со цел да ги задоволи желбите на ожалостените. Цвеќарата содржи голем избор цветни аранжмани од природно и вештачко цвеќе и венеци со димензии и аранжмани по личен избор/желба, како и испишана трака за последен поздрав.

ИМАШ ПРАШАЊЕ? КОНТАКТИРАЈ НЕ!

Адреса

2nd Macedonian Brigade 8/1 Skopje MK Skopje MK, 1000

Телефонски број

+38971349257

+38978349256

Се праќа...
Неуспешно праќање. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена! Ви благодариме!