Кетеринг

Тимот/претпријатието на Рајски Дом во склоп на организацијата на погреби, кој/кое се стреми кон задоволување на желбите на нашите клиенти во најтешките моменти, нуди можност за богат и разновиден кетеринг. Воглавно се стремиме кон класичен пристап, односно кетерингот е организиран на самиот датум кој е одреден за погреб. Вклучуваме погача и пченица која е потребна за изнесување и извршување на црковните обреди, пченица која е наменета за раздавање на присутните, овошје, сендвичи (посни/мрсни), организирање на ручек, а не се изоставени и различните видови на пијалоци. Но, како и за се останато што го вклучуваме како дел од погребалните услуги, така и оваа е формирана во склоп со вашите барања и можности како клиенти на истите.

ИМАШ ПРАШАЊЕ? КОНТАКТИРАЈ НЕ!

Адреса

A108 Adam Street, New York, NY 535022

Телефонски број

+38971349257

+38978349256

Се праќа...
Неуспешно праќање. Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена! Ви благодариме!